Dansa Clàssica

Classes per a nens

A partir dels 2 anys i mig o 3, a Arts Centre ajudem a desenvolupar el treball creatiu, musical i la consciència corporal. Per això, els animem a explorar i experimentar el moviment mitjançant les seves idees. La finalitat és aconseguir un diàleg entre la creativitat natural dels nens i el moviment.

Horari: Divendres de 18 h. a 19 h.

A partir dels 4 anys

Se segueix amb el treball d’experimentació i creativitat. Les danses estan pensades perquè els alumnes tinguin un paper actiu a les classes. A Arts Dansa, utilitzem diferents ritmes, estils musicals, així com elements i materials que ens ajuden al treball tècnic de la classe.

Horaris: diferents grups de Dilluns a Divendres de 17 h. a 19 h.

A partir del 8 anys

S’inicia una activitat tècnica més rigorosa dins de l’especialitat clàssica per tal de preparar el treball de la sabatilla de punta.

Horaris: diferents grups de Dilluns a Divendres de 18 h. a 20’30 h.

Clàssica Joves

Qualsevol edat és bona per iniciar-se. Tant els alumnes que s’han iniciat des de petits com els que no ho han fet, poden incorporar-se en qualsevol moment, independentment de la seva edat.

Horaris: diferents grups de Dilluns a Divendres de les 19 h. a les 20’30 h.

Graus avançats de Dansa Clàssica

Un cop assolida la base de la tècnica clàssica, aproximadament entre els 16 i els 18 anys, oferim graus avançats de dansa clàssica. Es realitza un procés d’exploració a partir de l’autoconsciència dels moviments del cos.

Horari: Dilluns I Dimecres de les 19 h. a les 20’30 h.

Clàssic Adults

Qualsevol persona, de qualsevol edat pot incorporar-se a classes específiques de dansa clàssica, sense necessitat d’haver tingut una formació prèvia.

Horari: Dimarts i Dijous de les 20’30 h. a les 21’30 h.