El 14 de setembre comencem les classes

Després de les vacances d’estiu, a Arts Centre comencem les classes el pròxim 14 de setembre. A més d’estrenar web, on esperem t’informis de totes les notícies de l’escola i del món de la dansa, el curs 2015-16  l’iniciem amb noves disciplines:

  • Dansa clàssica per a adults. Iniciació

La dansa no té edat i qualsevol moment és perfecte per ballar. Per això, t’oferim una classe especial d’iniciació a la dansa clàssica per a adults. Podràs millorar la teva flexibilitat, tonificar el cos, elevar l’autoestima i t’aportarà molts altres beneficis per a la salut. Les classes seran els dimarts i dijous de 20.30 a 21.30. Des d’Arts Centre, et proposem una classe de prova gratuïta el 24 de setembre perquè coneguis aquesta disciplina. T’apuntes?

  • Dansa moderna-jazz

Als alumnes de més de 8 anys que ja han practicat dansa clàssica, els recomanem enriquir la seva base amb les classes de dansa moderna-jazz. Ampliar el coneixement de les disciplines de la dansa els ajudarà a millorar l’expressivitat i els oferirà noves eines per a ballar.

  • Axis Syllabus

Es tracta d’una disciplina per harmonitzar el cos a través de la dansa. L’Axis Syllabus permet conèixer millor el propi cos, entendre’l i explorar els seus moviments. Estant atent als seus missatges, aprofundiràs en l’autoconeixement i aconseguiràs una millor expressió a través de la dansa. Les classes s’iniciaran a partir del 7 d’octubre, però abans a Arts Centre t’oferim una classe de prova gratuïta el pròxim 30 de setembre.

 

 

 

 

 

Leave a Comment