Exàmens de la Royal Academy a Arts Centre de Dansa

El pròxim dissabte i diumenge, 14 i 15 de novembre, tindran lloc els exàmens de la Royal Academy of Dance (RAD) a Arts Centre de Dansa. Com ja sabeu, aquests estudis ofereixen un programa d’ensenyament reconegut internacionalment. Els exàmens de la RAD estan destinats a motivar i fomentar l’estudi de la dansa clàssica en alumnes de totes les edats i nivells.

Cada any, al voltant de 230.000 candidats de tot el món es presenten als exàmens de dansa de la RAD. Ofereixen una àmplia gamma d’exàmens i avaluacions per motivar i premiar els estudiants de totes les edats i habilitats. La seva atenció se centra en la creativitat i musicalitat amb un sistema gradual que proporciona oportunitats per progressar en el món de la dansa.

Tots els candidats que superin un examen o premi reben un certificat d’assoliment i un desglossament dels seus resultats. Alguns graus i premis també ofereixen medalles. Aquest consisteix en un programa gradual que va de grau 1 al grau 8, on la tècnica del ballet, el moviment lliure i el caràcter són els continguts globals dels exàmens. També es disposa d’uns graus professionals (Vocacional Graded). El  programa d’estudis desenvolupa les habilitats de la tècnica i de música amb un alt rendiment de l’estudiant de ballet per assolir un nivell avançat, preparant-los per una carrera relacionada amb la dansa.

Aquests nivells més alts s’accepten com una mesura dels èxits pels centres de formació professional als quals van assistir la majoria dels joves amb l’objectiu d’entrar en la professió de la dansa. També són molt valorats per les universitats i altres institucions i programes de les arts escèniques.

Des d’Arts Centre de Dansa, desitgem molta sort a les alumnes que s’examinaran aquest cap de setmana.

Leave a Comment