Arts Dansa – Escola de dansa a Lleida

Dansa Oriental

Una experiència transformadora que millora la teva condició física i aprofundeix en una disciplina artística

CLASSES PER A ADULTS

disciplina elegant i plena d'expressió

A les classes de Dansa Oriental d’Arts Dansa a Lleida, descobriràs una disciplina elegant i plena d’expressió que et permetrà connectar amb el teu cos de manera única.

La Dansa Oriental combina moviments fluids i rítmics del tronc i els malucs amb passos intricats que posen a prova la teva coordinació i flexibilitat. El nostre equip de professors experimentats t’acompanyarà en cada classe per perfeccionar la teva tècnica, treballar la musicalitat i potenciar la teva expressió personal.

dansa-oriental-artsdansa-lleida-02

Les sessions de dansa oriental a Arts Dansa estan dissenyades per oferir un entrenament complet, enfortint i tonificant tot el cos mentre et submergeixes en la riquesa cultural d’aquesta dansa mil·lenària. A més de ser una excel·lent forma de mantenir-se en forma, també és una manera de connectar amb l’harmonia interna i gaudir del moviment en un ambient acollidor i motivador.

Si vols viure una experiència transformadora, millorar la teva condició física i alhora aprofundir en una disciplina artística, les nostres classes de Dansa Oriental són ideals per a tu. Vine a Arts Dansa i descobreix tot el que aquesta bella disciplina pot oferir-te!

Educació integral en dansa

Cada persona és única i nosaltres som aquí per endinsar-te en el món de la dansa.