Clàssic

Iniciació

A partir dels 3 anys fins als 8 és una fantàstica etapa per potenciar el desenvolupament de la creativitat, psicomotricitat, musicalitat i expressió corporal, entre els altres beneficis que aporta. Oferim classes amb grups reduïts i diferents nivells per formar els nostres alumnes en la tècnica de la dansa.

Graus

El nostre sistema pedagògic en formació de dansa clàssica garanteix als nostres alumnes a partir dels 9 anys una base tècnica més desenvolupada. L’interpretació, musicalitat, així com tots els coneixements d’història i anatomia són base fonamental pel seu desenvolupament, fins arribar a la maduresa de la tècnica. 

Tots els nostres alumnes poden presentar-se als exàmens de la RAD.

Adults

Si has fet dansa de petit, però ho vas deixar. Si t’agradaria ballar, però no ho has fet mai. En aquest nivell per adults podràs veure com aquesta disciplina t’ajuda a mantenir-te en forma i sa. Podràs millorar la teva postura i equilibri així com mantenir la teva ment activa i combatre l’estrés.

Contemporani

Amb la Dansa Contemporània i més concretament a través de les tècniques Limón i Graham, aconseguim una expressió corporal més lliure, buscant moviments corporals propis, innovant i creant noves formes de moviment i d’expressió i treballant una correcta col·locació del cos.

 

Modern Jazz

Treball físic i tècnic amb diferents estils de moviment. Disciplina centrada en el treball de tors i aïllaments corporals per tal de corregir males postures I hàbits, Exercísi físic amb base musical, tonificació, flexibilitat adabtant sempre la classe a nivea individual al tratar-se de grups reduïts.

Dansa Urbana

Descobreix el teu moviment amb bàsics, freestyle i coreografíes de diferents estils dins la vessant urbana. Aprén a crear, coreografíes i interpretar amb carisma. 

Dansa Oriental

Conjunció de cos i esperit. No importa l’edat que tinguis. Treball cardiovascular i tonificació d’abdomen, braços, cames, lumbar, espatlles i pit. Beneficis que traspassen les sessions de classes per instaurar-se en tu.

Pilates

Una disciplina que fusiona força muscular, respiració, relaxació corporal i mental. Treballem per millorar i corregir la postura. Ajudem a millorar la flexibilitat i respiració per relaxar el cos i facilitar-ne el moviment. Si estàs moltes hores assegut o tens problemes d’articulacions o esquena, podem ajudar-te. Grups reduïts per adults.

Vocal Dance

A la classe treballem tècnica vocal (treballar la veu en grup, aprendre la col·locació corporal adecuada i aprendre a fer, com a mínim, segones veus), exercicis teatrals, interpretació de peces de musicals coneguts i, per últim, dansa, amb moviments coreograficsque acompanyarien les peces musicals treballades. 
La nostra finalista és reballar tot això en format cor i en equip, per poder formar un grup consolidat que pugui actuar dalt d’un escenari, amb seguretat i sense por. 
Les classes van dirigides a alumnes a partir dels 10 anys i adults.

Zumba®

Aquest activitat et permetrà tonificar, fer un bon treball cardiovascular i cremar calories. La nostra instructora de Zumba® garanteix unes classes dinàmiques, tenint en compte, sempre, les necessitats dels nostres alumnes.

Arts Dansa - Zumba fitness center